Top

Petri in Beeld

"FOTOGRAFIE MET EEN VLEUGJE KELLY"

Over mij

Kelly Petri

Kelly Petri - Fotoshoot op de hei

Foto’s: Vanessa Hofstra. Bewerking: Pics by Petri.

Pics by Petri is ontstaan vanuit mijn liefde voor beeld en fotografie. In mijn hoofd ben ik altijd foto’s aan het maken van wat ik zie, een mooi gezin, prachtige natuur, mensen op straat. Daar wilde ik iets mee doen. Na het volgen van verschillende cursussen en trainingen én het opdoen van de nodige ervaring, mag ik mezelf inmiddels met veel trots professioneel fotografe noemen. Wat is het ontzettend fijn om van je passie je werk te kunnen maken!

Mijn naam is Kelly Petri. Samen met mijn vriend en ons hondje Gijs woon ik in Amstelveen. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn passie: het maken van foto’s en het werken aan mijn fotografie stijl. Ik vind het belangrijk om aan al mijn foto’s een “vleugje Kelly” toe te voegen. Ik kan dat het beste omschrijven als licht en luchtig, spontaan en écht. Natuurlijk wordt er tijdens mijn shoots ook geposeerd, maar de mooiste beelden ontstaan ongemerkt, gewoon zoals het is.

Foto’s maak je met elkaar, het is een samenspel. Tijdens de shoot werken we samen toe naar het gewenste resultaat, op een relaxte en comfortabele manier. Het is voor mij erg belangrijk dat mijn klanten blij zijn met de foto’s die ze van mij ontvangen, dat het exact is wat ze in hun hoofd hadden. Dat is voor mij een succesvolle samenwerking.

Wil je meer informatie? Dan hoor ik heel graag van je! Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Kelly Petri - Fotoshoot op de hei 2

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.