Top

Bruiloft

"and so the love adventure begins"

WEDDING

Wedding shoot bruiloft pics by petri

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Het gaat beginnen, het plannen van jullie mooie dag waarin de liefde centraal staat. Je zegt: “Ja!” tegen jouw grote liefde en dit moment wil je natuurlijk voor altijd vast leggen. Uiteindelijk zeg je voorafgaand aan deze mooie dag ook “Ja” tegen een fotograaf.

De klik met een fotograaf is natuurlijk het allerbelangrijkste, maar ook de stijl van de fotograaf. Past deze stijl bij jullie? Past de prijs wel in jullie budget? En ga zo maar door.

Jullie staan deze dag centraal en dit is de dag dat jullie intens moeten genieten van én met elkaar. Dan is het natuurlijk het allerfijnst als de fotograaf goed voelt zodat jullie je daar gaan zorgen om hoeven te maken. Met mijn fotografie wil ik die herinneringen met jullie vastleggen, het gevoel aan jullie geven dat als je jaren later terug kijkt naar de foto’s je weer voor even terug bent in dat moment.

Puur, liefdevol, emotie en de spontane momenten is waar ik in mijn fotografie van hou. Met mijn oog voor detail zorg ik ervoor dat alle belangrijke momenten op jullie dag worden gefotografeerd. Zo vind ik het heel leuk om het aankleedmoment te fotograferen, de voorbereidingen en de details waar jullie zoveel tijd in hebben gestoken. Zoveel mogelijk ongemerkt zal ik de momenten tussen jullie en jullie gasten fotograferen.

Na de ceremonie

Na de ceremonie je even terug trekken met de fotograaf om wat mooie foto’s als getrouwd stel te maken is vaak ook even een rust moment tussen de drukte door. 

Ik maak er samen met jullie dan ook een relaxte en liefdevolle shoot van, vind je dit moment spannend om dat je niet vaak op de foto gaat of er eigenlijk niet zo van houdt? Geen zorgen, ik zorg er voor dat het ontspannen en niet TE geposeerd wordt. We gaan voor de leuke en spontane momenten, natuurlijk zal ik hier en daar de leiding nemen maar het betekend niet dat je een aantal minuten in de zelfde houding hoeft te blijven staan. Ik vind het fijn als jullie gewoon jezelf kunnen zijn, want zo krijgen we ook de mooiste en puurste foto’s.

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Voorafgaand heb ik met jullie een kennismakingsgesprek, dit vind ik ontzettend belangrijk voor beide partijen. Het is belangrijk dat jullie je goed, fijn en op je gemak voelen bij de fotograaf. Als jullie uiteindelijk voor mij kiezen plan ik ook nog een voorbereidingsgesprek met jullie in zodat we alles tot in de puntjes goed kunnen doornemen.

De grote dag:

Op zo’n dag ben ik alert en scherp maar ook vooral rustig en sociaal. Met enorm veel passie, plezier en liefde leg ik deze dag voor jullie vast.

Ik probeer zo onopgemerkt mogelijk alle mooie momenten te pakken zodat jullie een compleet beeld krijgen van de hele dag. Met alle liefde geef ik jullie een zo mooi mogelijke herinnering aan jullie trouwdag!

Wedding shoot bruiloft pics by petri
Wedding shoot bruiloft pics by petri

Na jullie huwelijksdag selecteer en bewerk ik jullie foto’s heel zorgvuldig. De foto’s bewerk ik in de kenmerkende sfeervolle en natuurlijke stijl van mijn fotografie.

Wat zit er in het pakket:

  • -Twee uitgebreide gesprekken: Kennismaking & voorbereiding
  • – Alle door mij geselecteerde en zorgvuldig bewerkte hoge resolutie foto’s 
  • -Binnen 1 week na de bruiloft een sneak preview
  • – Online galerij
  • – Mini album cadeau (15×15)

Prijs op aanvraag. 

Trouwen in het buitenland, I’m in! Neem contact met mij op voor meer informatie over trouwen in het buitenland.

Willen jullie graag uitgebreide informatie vraag dan de brochure aan of neem contact met mij op.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.